Bringapálya átadó Győrladaméron

Június 2-án újabb mérföldkőhöz érkezett Győrladamér  települése. Ezúttal a fiatal generáció számára valósítottak meg újabb beruházást. Győrladamér Önkormányzata aktív pályázati kedvével folyamatosan keresi a lehetőségeket a településen lakók minél szélesebb körű igényeinek kiszolgálására. – mondta Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője a Bringapálya hivatalos átadóján.

Kiemelte: Győrladamér legújabb közösségi tere az önkormányzat tudatos fejlesztési szándékának eredménye. Hozzátette: egy képviselőtestület számára mindig bátor és jó döntés, ha olyan beruházásokban gondolkodik, amely a helyi fiatalokat fejlődését szolgálja, mert ezek a fejlesztések rövid és hosszú távon is vonzó képet adnak a településről, meghatározzák annak élhetőségét.

Pappné Kett Adrienn, Győrladamér polgármestere hangsúlyozta: A Vidékfejlesztési Program keretén belül meghirdetett,  a Szigetköz-Mosoni-Sík Leader Egyesület forrásából megvalósuló Pumpapálya a mai naptól egy újabb közösségi kikapcsolódási lehetőséget kínál a település polgárai számára. A közel 16 millió forint értékű beruházás a fiatalabb generáció kényelmét szolgálja. Aláhúzta: A pumpapálya iránti óriási igény mutatkozott a településen élő fiatalok részéről, ezért is gondolták, hogy ennek a térnek mindeképpen helyet biztosítanak a falu új sport és rekreációs övezetében.

Forrás: AM Sajtó