“Jobb Együtt” Hagyományőrző Családi Nap

Augusztus 31-én 17. alkalommal rendezték meg Halásziban a „Jobb Együtt” Hagyományőrző Családi Napot, melyen Nagy István miniszter, a térség országgyűlési képviselője is részt vett.

Köszöntője kiemelt témája ezúttal az október 13-i önkormányzati választások, hiszen – mint mondta – fontos felhívni a figyelmet arra, miként gondolkodunk arról az önkormányzati intézményről, annak vezetéséről amely az életünket leginkább befolyásolja a mindennapok során.

Minden önkormányzatnak szüksége van rátermett, jó polgármesterekre, az emberek hangját  meghalló képviselőkre, olyan döntésekre, melyek azt szolgálják, hogyan lesz a településen óvoda, iskola, új út vagy járda, vagy akár a sport, kultúra, szociális ellátás téren valamilyen beruházás, ami a lakosság igényeit szolgálja. Ez mind az októberi döntésünk következménye.

Az ország javát akkor tudjuk szolgálni, ha minden településen olyan fejlesztéseket tudunk létrehozni, amely az ott élők mindennapjait tudja segíteni.

Szolgáljon ez a nap a szórakozáson túl a  barátságok erősítésére, hogy egymástól ötleteket keresve úgy tudjunk kiállni október 13-án a lakosság elé, hogy mindenki, aki a mi színeinkben indul, elnyerhesse a településen élők többségének bizalmát.

Forrás: AM sajtó Fotó: Bánhegyi István