Sajtótájékoztató a gyermekvédelmi népszavazásról

2021. december 10-én Mosonmagyaróváron a gyermekvédelmi népszavazás ügyében tartott sajtótájékoztatót dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője. A tárcavezető elmondta:

A gyermekekre irányuló gondos figyelem, érdekeik megóvása és értékeik megtartása közös érdekünk.  Rendíthetetlenül és igaz hittel bízunk abban, hogy gyermekeink sorsát nem az agresszív propaganda fogja befolyásolni. Különösen fontos, hogy a szexuális propagandától megvédjük gyermekeinket. Brüsszel, a Soros-hálózat és a baloldal mind ugyanazt akarja: engedjük be az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba, médiába.

Nagy István kitért arra is:

A kormány kitart amellett, hogy ezt meg kell fékeznünk, nem hagyhatjuk, hogy a gyermekeket célzó LMBTQ lobbi befészkelje magát a kiskorúak mindennapjaiba. A szülők joga és kötelessége a saját gyermekeik szexuális nevelése.

Hozzátette: Ezt az álláspontunkat megerősítette a nemzeti konzultáció is, amiben a válaszadók 97%-a ugyanígy vélekedett. Ezért kezdeményeztük az Országgyűlésnél, hogy legyen népszavazás ebben a témában. 4 kérdés már biztosan átment, a népszavazást a köztársasági elnök fogja jóváhagyni és lehetőség van arra, hogy az országgyűlési választás napján legyen a népszavazás, amivel jóval kisebb költséget jelentene. A népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogy azt Magyarországon az emberek helyesnek tartják.

Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak mindenről. Más országokban a balliberális politikai elit dönt erről, az emberek megkérdezése nélkül. Amikor 2016-ban a migráció ügyében fordultunk az emberekhez, az akkor kapott megerősítés elég volt, hogy a kötelező kvótákat megfékezzük.

Bízunk benne, hogy ebben az esetben is megerősítést kapunk majd az emberektől.

Erre azért is van szükség, mert ugyan a Fidesz törvényt hozott a gyermekek védelmére, de a baloldal ezt támadja, és rászabadítaná az LMBTQ-aktivistákat az óvodákra és az iskolákra. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a törvény vörös posztó az egyre agresszívabb LMBTQ-propaganda számára. Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében.

A politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett, Brüsszel pénzügyileg is zsarolja Magyarországot. Visszatartja a hazánknak járó pénzeket. Fekete-Győr András egy rádióbeszélgetésben megerősítette, hogy transzszexuálisoknak is engedné, hogy szexuális felvilágosító órákat tartsanak az óvodákban és az iskolákban.

Márki-Zay Péter a BBC-nek kifejtette rádióinterjújában, hogy azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. Brüsszelben már ezt teszik. Itthon nem dicsekednek vele, de a magyar baloldal európai parlamenti képviselői Gyurcsánynéval az élen minden LMBTQ-lobbi előterjesztést megszavaznak.

Ki kell állnunk gyermekink jövőjéért, nem mindegy ugyanis, hogy milyen hatások alatt nőnek fel. Egyre kisebb gyerekek körében és egyre agresszívabban terjesztik az LMBTQ-propagandát. A szülők megkérdezése nélkül óvodai, iskolai oktatás részévé teszik, és a gyerekek körében gátlástalanul népszerűsítik a nemi átalakító kezeléseket, műtéteket.

A népszavazási kérdések tehát nemcsak jelenünkre, hanem jövőnkre is nagy hatással vannak, ezért adjunk hangot a reménynek együtt! Ne engedjük gyermekeinket kitenni az agresszív propagandának.

Forrás: AM SajtóFotó: Bánhegyi István