Térségi nyugdíjas találkozó Győrladamér

2021. szeptember 24-én Térségi Nyugdíjas Találkozót tartottak Győrladaméron. A rendezvényre Nagy István agrárminiszter, térségi országgyűlési képviselő is meghívást kapott. A miniszter köszöntő beszédében elmondta:

Képviselői munkámból kifolyólag tudom, hogy ezek az együttlétek az egyik legfontosabbak. a világon! Ha körbenézünk, azt látjuk, hogy mindenki dolgozik, hajt valamiért, küzd és igazából elfelejt élni. Ezért nagyon irigylésre méltó, amikor azt láthatjuk, hogy ki tudnak alakulni közösségek, melyekre az elmúlt másfél évben nem volt lehetőség. Ilyenkor érezzük, hogy rögtön felértékelődnek azok a dolgok, amikor egymás mellett ülhetünk, viccelődhetünk, beszélgethetünk.

Kiemelte:

Önök sok mindent megéltek már mind a magánéletükben, mind a taelepülés életében. Van kellő tapasztalatuk, bölcsességük ahhoz, hogy eldöntsék, mi fontos és mi nem. Gratulálok Önöknek, hogy a közösségi együttlétét, a közösségi értéket ilyen fontosnak tartják! Ezt tanítsák meg a következő generációnak is!

Pappné Kett Adrienn Győrladamér polgármestere arra hívta fel a figyelmet, hogy a mai nap nem jött volna létre, ha a Győrladaméri Nyugdíjas Klub elnökével, Koltai Lászlónéval nem jutnak együttműködésre.

A covid időszak után felértékelődik, hogy ma együtt ünnepelhetünk, közösséget építhetünk. Önök azok, akik most példát mutatnak az ifjúságnak. Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát, Győrladamér mindenkit visszavár!

Foltányi Lászlóné a Győrladaméri Nyugdíjas Klub elnöke Dsida Jenő szavaival köszöntötte a résztvevőket, majd a leendő testvértelepülés, Pozsonyeperjes képviselői mutatták be településüket.

Forrás: AM SajtóFotó: Bánhegyi István